Aterizare de urgență pe Aeroportul ”Henri Coandă”. O aeronavă Tailwind Airlines, cu 112 pasageri, a anunțat detectarea unor posibile scurgeri de combustibil

Aterizare de urgență pe Aeroportul ”Henri Coandă”. O aeronavă Tailwind Airlines, cu 112 pasageri, a anunțat detectarea unor posibile scurgeri de combustibil
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 sep 2023

O aeronavă a companiei Tailwind Airlines care zbura pe ruta Antalya-Praga și care avea la bord 112 pasageri a aterizat de urgență, vineri dimineață, pe Aeroportul ”Henri Coandă” București, după ce a anunțat detectarea unor posibile scurgeri de combustibil. Avionul a aterizat în siguranță și își va continua cursa, după verificări.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”În cursul dimineții de vineri, 8 septembrie, o aeronavă aparținând companiei Tailwind Airlines, cu 112 pasageri la bord, a solicitat aterizarea de urgență pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București (AIHCB). Aeronava, care efectua cursa Antalya – Praga, a semnalat detectarea unor posibile probleme tehnice (scurgeri de combustibil)”, au transmis reprezentanții Companiei Naționale Aeroporturi București.

ANUNȚ CFR declanșează grevă de avertisment CITEȘTE ȘI ANUNȚ CFR declanșează grevă de avertisment

Ca urmare, pe aeroport s-a format dispozitivul de urgență, format din pompieri și ambulanțe, sub coordonarea comandatului adjunct al AIHCB, scrie News.ro.

”La ora 07.28, avionul a aterizat în siguranță și urmează să își continue zborul către Praga, după verificările tehnice. Traficul aerian pe aeroport s-a desfășurat în condiții normale, fără nicio problemă (...)”, a precizat sursa citată.

viewscnt
Afla mai multe despre
tailwind airlines
otopeni
aterizare