Austriacul Kurt Leitner, noul director general al Porsche România

Austriacul Kurt Leitner, noul director general al Porsche România
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 sep 2015

Kurt Leitner este noul director general al Porsche România începând din luna septembrie a acestui an și va conduce afacerile companiei alături de Brent Valmar, a anunțat compania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Leitner îl înlocuiește în funcție pe Rainer Trischak, care a fost numit director general la Porsche Informatik, parte a holdingului Porsche în Salzburg, Austria.

Potrivit Porsche România, noul director general are o experiență de 20 de ani în managementul strategic și al dezvoltării afacerilor în cadrul Grupului Porsche la nivel internațional. În vârstă de 49 de ani, Kurt Leitner a deținut, anterior, funcția de director general al Porsche Chile dezvoltând activitatea de import pentru automobilele Volkswagen, dar și pentru Volkswagen Autovehicule Comerciale, divizia de camioane a Volkswagen, Audi, Skoda, Lamboghini, Bentley și MAN.

Austriacul Leitner revine în România la trei ani după ce a ocupat poziția de director general al Porsche Finance Group România.

Porsche România este cel mai mare importator auto din România. Compania a fost înființată în noiembrie 1997 și aparține de Porsche Holding GmbH cu sediul în Salzburg. Porsche România este importatorul general pentru mărcile Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale și Das WeltAuto. 

viewscnt
Afla mai multe despre
kurt leitner
porsche romania