Blue Air anticipează o creștere a apetitului de zbor pe perioada sărbătorilor de iarnă și introduce 7 rute noi

Blue Air anticipează o creștere a apetitului de zbor pe perioada sărbătorilor de iarnă și introduce 7 rute noi
scris 17 sep 2020

În intervalul 18 decembrie 2020 – 10 ianuarie 2021, Blue Air introduce un număr de 49 de zboruri noi săptămânal către șapte destinații de călătorie favorite ale românilor pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă.

Blue Air anticipează o creștere semnificativă a apetitului de zbor al pasagerilor săi pe perioada sărbătorilor de iarnă și vine în întâmpinarea așteptărilor acestora, introducând șapte rute internaționale noi de pe aeroportul din București.

British Airways ar putea renunța la 10.000 de angajați din cauza pandemiei. \ CITEȘTE ȘI British Airways ar putea renunța la 10.000 de angajați din cauza pandemiei. "Încă luptăm pentru supraviețuire"

Cele șapte noi destinații – Barcelona, Birmingham, Bologna, Glasgow, Madrid, Roma și Viena – vor fi operate în mod temporar în cadrul Orarului de Iarnă 2020-21 și vor fi introduse în programul regulat de zbor în cadrul Orarului de Vara Blue Air 2021.

Zborurile noi operate în perioada 18 Decembrie 2020 -10 ianuarie 2021 (cu excepția zilelor de 25 decembrie și 1 ianuarie) sunt:

  • BUCUREȘTI - ROMA (Fiumicino): 9 zboruri/ săptămâna
  • BUCUREȘTI - GLASGOW: 7 zboruri/ săptămâna
  • BUCUREȘTI - MADRID: 5 zboruri/ săptămâna
  • BUCUREȘTI - BOLOGNA: 7 zboruri/ săptămâna
  • BUCUREȘTI - VIENA: 7 zboruri/ săptămâna
  • BUCUREȘTI - BIRMINGHAM: 7 zboruri/ săptămâna
  • BUCUREȘTI - BARCELONA: 7 zboruri/ săptămâna

„Suntem încântați să venim cu vești bune referitor la perioada sărbătorilor de iarnă, anticipând entuziasmul specific vacanțelor de sezon și al revederii cu cei dragi. Între 18 decembrie și 10 ianuarie am introdus în orarul de zbor o selecție de șapte dintre cele mai dorite destinațîi ale pasagerilor noștri, destinații care vor face parte și din Orarul de Vara 2021. Acum, mai mult decât oricând, ne dorim să transmitem pasagerilor noștri un mesaj de optimism pentru viitor, oferindu-le zboruri la prețuri accesibile și o rețea de destinațîi care să le reprezinte cât mai bine așteptările și aspirațiile. După ce anul acesta am resimțit din plin lipsa de conectivitate și de libertate de mișcare, este momentul să încercăm să recuperăm timpul în care nu am putut călători, să regăsim bucuria de a face planuri și să păstrăm tradițiile care ne definesc – mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă, cele mai îndrăgite sărbători ale românilor. Le mulțumim pasagerilor noștri pentru încrederea de a zbura cu Blue Air și ii asigurăm că ne dezvoltăm rețeaua și ne îmbunătățim permanent serviciile, pentru le oferi transport aerian în deplină siguranță către destinațiile preferate”, a decarat Oana Petrescu, CEO Blue Air.

viewscnt
Afla mai multe despre
blue air
zboruri
bilete avion