Boeing lucrează la o nouă versiune a avionului de luptă F-15 Eagle pentru US Air Force

Boeing lucrează la o nouă versiune a avionului de luptă F-15 Eagle pentru US Air Force
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 iul 2018

Boeing lucrează la o nouă versiune a avionului de luptă F-15 Eagle, în timp de US Air Force își definește mixul de avioane de generația a patra și a cincea, a relatat DefenceOne, citată de Business Insider.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cunoscut sub numele F-15X, avionul de luptă ar urma să fie echipat cu avionică și radare îmbunătățite și ar transporta peste 24 de rachete aer-aer, potrivit unor oficiali citați de DefenceOne, scrie News.ro.

Linia de tramvai 32 delimitată de restul traficului prin gard, pentru fluidizarea traficului; costul proiectului depășește 200.000 de lei CITEȘTE ȘI Linia de tramvai 32 delimitată de restul traficului prin gard, pentru fluidizarea traficului; costul proiectului depășește 200.000 de lei

Strategia ar urma modelul aplicat de Boieng pentru modernizarea avioanelor de luptă Super Hornet, respectiv preluarea unui concept vechi și adaptarea lui la misiunile actuale și viitoare, cu o varietate mai mare de arme, extinderea autonomiei și echiparea lui cu sisteme avansate de țintire și senzori și reducerea consumului de carburant, printre alte măsuri de modernizare.

”Asistăm la extinderea pieței la nivel internațional. Și creează oportunități pentru a reveni și a discuta cu US Air Force despre care ar putea fi actualizările viitoare și chiar viitoarele achiziții de avioane F-15”, a declarat Gene Cunningham, vicepreședinte al Boeing care răspunde de Vânzări Globale pentru Apărare, Spațiu și Securitate, la Royal International Air Tattoo.

Oficialii americani au analizat în ultimele luni renunțarea la flota de avioane mai vechi F-15C/D.

În luna martie, oficialii au spus parlamentarilor că analizează planuri de retragere a două modele de avioane, cel mai devreme la jumătatea anilor 2020. În flota forțelor aeriene se află 212 avioane F-15C și 24 de F-15D, potrivit datelor Air Force Association aferente anului 2017.

viewscnt
Afla mai multe despre
boeing
f-15 eagle
us air force