Capitalizarea de piață a Tesla a depășit-o pe cea a Facebook

Capitalizarea de piață a Tesla a depășit-o pe cea a Facebook
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 ian 2021

Acțiunile Tesla au urcat joi pe Bursa de pe Wall Street la un nivel record, capitalizarea de piață a producătorului de vehicule electrice depășind-o pentru prima dată pe cea a Facebook, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acțiunile companiei conduse de miliardarul Elon Musk au crescut la finalul sesiunii de joi cu aproape 8%, la 816 dolari, astfel încât capitalizarea sa de piață a urcat la 774 miliarde de dolari, în timp ce capitalizarea de piață a Facebook s-a situat la 765 miliarde de dolari, după ce titlurile au crescut cu aproximativ 2%, arată datele Refinitiv. Tesla a devenit a cincea cea mai valoroasă companie de pe Wall Street, în urma Alphabet, firma mamă a Google, scrie Agerpres.

VIDEO & FOTO Skoda lansează un nou SUV, botezat cu un cuvânt din sanskrită. Premiera mondială, în martie CITEȘTE ȘI VIDEO & FOTO Skoda lansează un nou SUV, botezat cu un cuvânt din sanskrită. Premiera mondială, în martie

Cu o creștere a acțiunilor de peste 700% în ultimele 12 luni, producătorul de vehicule electrice a devenit cea mai valoroasă companie auto din lume, chiar dacă producția sa reprezintă doar o fracțiune față de cea a rivalilor, cum ar fi Toyota Motor, Volkswagen și General Motors (GM).

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
facebook