Cât vor costa biletele pe ruta Gara de Nord - Aeroportul Otopeni

Cât vor costa biletele pe ruta Gara de Nord - Aeroportul Otopeni
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 dec 2020

Din 12 decembrie încep să circule trenurile pe cei 19 kilometri dintre Gara de Nord și Aeroportul Otopeni, iar biletele vor costa în jurul a 8 lei la cei trei operatori. La ce ore vor circula trenurile poate fi văzut AICI.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prețurile pentru CFR Călători vor fi de 8,3 lei, iar la Regio Călători de 8,1 lei. Prețul de la compania Transferoviar va fi de 8 lei, conform HotNews

Ioan Niculae, patronul grupului Interagro, în insolvență din 2016, vinde pachetul majoritar al firmei de transporturi CITEȘTE ȘI Ioan Niculae, patronul grupului Interagro, în insolvență din 2016, vinde pachetul majoritar al firmei de transporturi

CFR Călători a cerut modificarea unui Ordin de ministru pentru ca tariful să fie redus la 5 lei. Nu se știe însă când va fi efectuată această modificare, astfel că prețul va fi de 8,3 lei cel puțin în primele zile.

Dacă între Gara de Nord și Aeroport aproape toate trenurile parcurg distanța în 20 de minute, la întors peste 90% dintre trenuri fac 25 de minute, fără vreo oprire pe traseu. 

UPDATE 11 decembrie, ora 17.06 O călătorie cu trenul între Gara de Nord București și Aeroportul Internațional Henri Coandă pe linia de cale ferată nou construită, care fi pusă în funcțiune duminică, va costa 4 lei, a anunțat ministrul Transporturilor, Lucian Bode. În urmă cu două zile, a fost anunțat un tarif de 7-8 lei pentru o călătorie, funcție de operatorul de transport care asigură cursa.

„Poți merge cu trenul spre Aeroportul Otopeni cu numai 4 lei! Am avut astăzi discuții pe marginea acestui tarif pe calea ferată, ținând cont de Metodologia de calcul a tarifelor maximale pentru transportul de călători pe calea ferată, dar și de discuțiile purtate cu operatorii feroviari și cu partenerii sociali, aceștia fiind de acord cu propunerea MTIC, în privința prețului călătoriei. Sunt în măsură să vă spun că am reușit să ajungem la un consens și să anunț că prețul unei călătorii pe această rută este de 4 lei” a transmis Lucian Bode.

viewscnt
Afla mai multe despre
gara de nord - aeroport
tren
bilete