Cea mai mare ofertă primită până acum de Blue Origin pentru un loc în nava spațială New Shepard este de 2,4 milioane de dolari

Cea mai mare ofertă primită până acum de Blue Origin pentru un loc în nava spațială New Shepard este de 2,4 milioane de dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 mai 2021

Blue Origin, compania spațială a miliardarului Jeff Bezos, a dezvăluit că cea mai mare ofertă primită până în prezent pentru un loc în nava spațială New Shepard este de 2,4 milioane de dolari, în cadrul celei de-a doua runde de licitație, aflată în desfășurare, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În prima rundă de licitație, compania a primit peste 5.200 de oferte, din 136 de țări, dar nu a anunțat care a fost cea m ai ridicată ofertă pe care a primit-o, scrie News.ro.

eMAG a atins nivelul “net zero” al emisiilor de dioxid de carbon pentru operațiunile sale CITEȘTE ȘI eMAG a atins nivelul “net zero” al emisiilor de dioxid de carbon pentru operațiunile sale

Cea-a de-a doua licitație a debutat cu o ofertă inițială de 1,4 milioane de dolari, conform site-ului Blue Origin.

Runda se va desfășura până pe 10 iunie și se va finaliza cu o fază finală, pe 12 iunie, constând într-o licitație online în direct.

Blue Origin intenționează să efectueze pe 20 iulie prima sa călătorie suborbitală cu nava spațială New Shepard, care va marca un moment de referință în competiția de lansare a unei noi ere a călătoriilor spațiale comerciale private.

Racheta New Shepard este proiectată să transporte șase pasageri la o altitudine de 100 de kilometri, în spațiul suborbital.

viewscnt
Afla mai multe despre
new shepard
blue origin