CFR Călători anunță atribuirea a patru acorduri-cadru pentru reparații planificate la vagoane de pasageri, în valoare de 240 de milioane de lei

CFR Călători anunță atribuirea a patru acorduri-cadru pentru reparații planificate la vagoane de pasageri, în valoare de 240 de milioane de lei
scris 14 aug 2018

Societatea CFR Călători anunță că au fost atribuite patru acorduri-cadru de achiziție a unor servicii de reparație planificată la vagoane de pasageri. În valoare de 240 de milioane de lei, aceste acorduri sunt valabile doi ani și vizează repararea a 371 de vagoane.

CFR Călători informează că, începând din 13 august, au fost atribuite patru acorduri-cadru de achiziție "Servicii de reparație planificată tip RTG la vagoane de călători", cu o valabilitate de 24 de luni, pentru un număr de 371 de vagoane de călători, în sumă de 240 de milioane de lei, scrie News.ro.

Trump încurajează boicotul în cazul Harley-Davidson CITEȘTE ȘI Trump încurajează boicotul în cazul Harley-Davidson

Pe măsură ce vor fi redate în exploatare vagoanele din procesul de reparații, revizii planificate și modernizare, se va putea continua suplimentarea compunerii trenurilor "la nivelul așteptărilor de confort și mobilitate ale publicului călător", se arată într-un comunicat transmis, luni, de CFR Călători.

"În prezent, CFR Călători are în circulație în compunerea trenurilor de pasageri întreg parcul de material rulant disponibil din punct de vedere tehnic pentru circulație, în vederea preluării afluenței de călători înregistrată în ultimele luni, și ia toate măsurile la nivel de activitate de bază pentru a satisface toate cererile în contextul acestui trafic crescut", mai scrie în comunicat.

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr calatori
vagoane