CFR Călători vrea să cumpere motorină în valoare de 15,7 milioane euro

CFR Călători vrea să cumpere motorină în valoare de 15,7 milioane euro
scris 16 sep 2019

Compania de stat CFR Călători vrea să cumpere 14.000 de tone de motorină în valoare de 74,9 milioane lei (15,7 milioane euro), fără TVA, potrivit unui anunț publicat pe platforma SICAP.

Anunțul privind achiziția a fost publicat cu titlul ”Carburant pentru motoare diesel (motorina), conform SR EN 590 + A1:2017”, scrie News.ro.

CNAIR lansează reabilitarea podurilor de la Fetești și Cernavodă CITEȘTE ȘI CNAIR lansează reabilitarea podurilor de la Fetești și Cernavodă

Durata contractului este estimată la 4 luni. Tipul procedurii este licitație deschisă. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15 octombrie.

Ofertantul trebuie să facă dovada implementării unui sistem de management al calității în conformitate cu standardul SR EN ISO 9001 sau echivalent.

Dovada constituirii garanției de participare, în valoare de 748.493 lei, trebuie să fie prezentată cel mai târziu la data și ora-limită de depunere a ofertelor. Garanția de participare este irevocabilă.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
cfr călători
motorina