CFR Marfă estimează venituri totale de 1,095 miliarde lei în acest an, cu zero pierderi

CFR Marfă estimează venituri totale de 1,095 miliarde lei în acest an, cu zero pierderi
scris 23 feb 2020

CFR Marfă estimează venituri totale de 1,095 miliarde lei în acest an, cu zero pierderi, potrivit proiectului privind bugetul de venituri și cheltuieli aferent acestui an, publicat în dezbatere de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, relatează News.ro.

”În bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2020 sunt programate venituri totale cu o creștere, față de realizările anului precedent, cu 42,46%, a cheltuielilor totale cu o creștere cu 12,51%, societatea programând un rezultat brut echilibrat. Veniturile au fost majorate ca urmare a creșterii indicatorului mărfuri transportate, la care se adaugă transporturile militare conform convenției încheiate cu MAPN”, arată documentul consultat de News.ro.

De asemenea, compania și-a bugetat cheltuieli totale egale cu veniturile, în sumă de 1,095 miliarde lei.

Cheltuielile cu personalul sunt estimate la 357,2 milioane lei. Compania are circa 5.500 de angajați. Câștigul mediu lunar pe salariat determinat pe baza cheltuielilor de natură salarială a fost stabilit la 5.095 lei.

CFR Marfă estimează pentru sfârșitul anului plăți restante de aproape 494 milioane lei și creanțe restante de 300,7 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr marfa
buget 2020
pierderi
venit