Clever Taxi intră în două noi orașe

Clever Taxi intră în două noi orașe
scris 16 sep 2019

Clever extinde serviciul de transport alternativ CleverGo în alte două mari orașe din țară, în completarea serviciilor de taxi oferite deja în aplicație.

Serviciul este disponibil în Cluj și în Iași, la nici un an după ce acesta a fost lansat în București și în Timișoara.

Surpriză, turiști \ CITEȘTE ȘI Surpriză, turiști "în aer": A treia mare platformă de rezervări de hoteluri la nivel mondial, concurentă și în România cu Booking, se oprește, rezervările pot fi anulate

Aplicația Clever a fost fondată în 2010 și este prima aplicație de e-hailing din România care permite atât plata cash a cursei, cât și plata direct din aplicație, prin card bancar. Compania are peste 60 de angajați și este prezentă în peste 20 de orașe din România.

În luna iunie 2017, business-ul Clever a fost achiziționat de grupul Intelligent Apps, parte a companiei Daimler Mobility Services. Din același grup fac parte aplicațiile FreeNow (disponibilă în 9 țări din Europa) și Beat (activă în Grecia, Peru, Chile și Columbia). Intelligent Apps are 16 milioane de utilizatori în 14 țări și 100 de orașe, fiind cea mai mare aplicație de mobilitate urbană din Europa.

viewscnt
Afla mai multe despre
clevergo
aplicatie taxi