Clienții RCS&RDS pot achita rovinieta prin SMS

Clienții RCS&RDS pot achita rovinieta prin SMS
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 apr 2017

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat joi că, împreună cu grupul RCS&RDS, a implementate soluțiile tehnice de interconectare pentru achitarea rovinietelor, prin SMS, pentru noile categorii de vehicule, pentru clienții companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, începând cu 12 aprilie, șoferii din România, deținători de cartele SIM ai operatorului de telefonie pot achita rovinieta prin SMS pentru toate categoriile de vehicule, scrie News.ro.

Rovinieta pentru un autoturism, pentru șapte zile, costă 2,62 euro, fără TVA, iar pentru vehiculele de transport marfă cu masa totală mai mica sau egala de 3,5 tone costă 5,14 euro, fără TVA, tot pentru șapte zile.

Proiect: Cei care vor să obțină permisul de conducere trebuie să promoveze și un curs de prim ajutor CITEȘTE ȘI Proiect: Cei care vor să obțină permisul de conducere trebuie să promoveze și un curs de prim ajutor

Pentru ultima categorie menționată, rovinieta valabilă o zi costă 3,46 euro, fără TVA.

Tarifele de utilizare si de trecere pe rețeaua de autostrăzi și drumuri naționale din România, denumite roviniete, au rămas neschimbate pentru autoturisme și autocare, dar au scăzut și cu 38% pentru autovehiculele comerciale începând din ianuarie, potrivit noii grile publicate la începutul anului de CNAIR.

viewscnt
Afla mai multe despre
rcs&rds
sms
rovinieta