CNAIR a atribuit Autotehnorom contractul privind finalizarea centurii Sucevei, evaluat la peste 13 milioane de euro

CNAIR a atribuit Autotehnorom contractul privind finalizarea centurii Sucevei, evaluat la peste 13 milioane de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 nov 2018

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a atribuit contractul privind finalizarea centurii orașului Suceava, în valoare de 61,27 milioane de lei (13,15 milioane euro), fără TVA, firmei de construcții Autotehnorom din Suceava, potrivit unui anunț publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Tipul procedurii a fost licitație deschisă, iar unul dintre criteriile de atribuire a fost cel mai bun raport calitate-preț, potrivit anunțului.

Numărul de oferte primite, în cadrul acestei lictații, a fost de 3, dintre care 2 au fost declarate admisibile, scrie News.ro.

Dacia continuă să scadă pe piața din Germania, din cauza eliminării unor motoare din ofertă CITEȘTE ȘI Dacia continuă să scadă pe piața din Germania, din cauza eliminării unor motoare din ofertă

Estimarea inițială a valorii contractului a fost de 87,65 milioane de lei (18,81 milioane euro), fără TVA. Partea din contract care ar putea fi subcontractată este de 34%.

Durata contractului este de maximum 9 luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție a lucrărilor.

Autotehnorom a avut, în 2017, venituri totale de 38,66 milioane de lei (8,46 milioane euro), potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
autotehnorom
suceava