CNAIR a primit 12 oferte pentru proiectarea și execuția lotului 3 al centurii de nord a Capitalei

CNAIR a primit 12 oferte pentru proiectarea și execuția lotului 3 al centurii de nord a Capitalei
scris 19 feb 2020

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat, marți, că au fost depuse 12 oferte pentru proiectarea și execuția lotului 3 al centurii de nord a Capitalei, proiect estimat la 466,3 milioane lei (97,6 milioane euro), fără TVA.

Marți, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire, iar obiectul contractului constă în proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția autostrăzii de centură București - Sector Centura Nord  - Lot 3: km 39+000-km 47+600, în lungime de 8,60 km, scrie News.ro.

Aplicația yeParking, care a primit finanțare pentru extindere de la Roca X, intră în Brașov CITEȘTE ȘI Aplicația yeParking, care a primit finanțare pentru extindere de la Roca X, intră în Brașov

Până la termenul limită de depunere au depus oferte  Aktor Societate Tehnica Anonima (AKTOR S.A.), China Civil Engineering Construction Corporation (CCECC), asocierea Constructii Erbasu - Vahostav SK - Danube Total Grup – Concelex, FCC Construccion,  IC Ictas Insaat Sanayi Ve Ticaret, asocierea Impresa Pizzarotti & C SpA - Retter Projectmanagement, Intracom Constructions Societe Anonyme Technical and Steel Constructions (INTRAKAT), Mapa Insaat Ve Ticaret, asocierea Max Boegl Romania - IBB-HIB RomaniA - MAX BÖGL STIFTUNG & Co., Nurol Insaat ve Ticaret, Sinohydro Corporation Limited, asocierea SA&PE Construct – Spedition UMB – Tehnostrade.

Comisia de evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice.

”Durata contractului este de 30 luni, din care 12 luni perioada de proiectare și 18 luni perioada de execuție. Garanția lucrărilor este între 5 și 10 ani, în funcție de perioada ofertată în cadrul factorului de evaluare”, se arată în comunicat.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
centura bucuresti