CNAIR anunță măsuri de fluidizare a traficului în zona podului Fetești în perioada 11 – 15 august

CNAIR anunță măsuri de fluidizare a traficului în zona podului Fetești în perioada 11 – 15 august
scris 11 aug 2017

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat joi că va lua măsuri de fluidizare a traficului pe podul de la Fetești deoarece s-ar putea înregistra ambuteiaje din cauza numărului mare de vehicule care vor circula în perioada 11 – 15 august.

“În condițiile în care, din cauza aglomerației pe banda de încasare în numerar a tarifului de trecere (dotată cu barieră), circulația vehiculelor pe celelalte benzi este afectată (benzile e-tarif, unde accesul liber este permis în cazul achitării electronice a tarifului), banda de încasare în numerar va fi închisă, iar circulația va fi dirijată de către reprezentanții Poliției Rutiere pe benzile e-tarif. În această situație, utilizatorii au obligația de a achita peajul (n.r- taxa de pod) până cel târziu la ora 23:59:59 a zilei următoare trecerii”, se arată în comunicatul CNAIR.

O altă măsură pe care CNAIR o va lua, împreună cu reprezentanții Poliției Rutiere, este schimbarea sensurilor de deplasare, scrie News.ro.

Volkswagen rămâne liderul pieței auto din România după șapte luni, cu aproape 83.000 de unități înmatriculate CITEȘTE ȘI Volkswagen rămâne liderul pieței auto din România după șapte luni, cu aproape 83.000 de unități înmatriculate

Reprezentanții CNAIR susțin că în funcție de intensitatea traficului, sensurile de deplasare pe benzile centrale din agenția de încasare de la Fetești pot fi schimbate, semnalizarea sensului de deplasare urmând a fi asigurată de către reprezentanții Poliției Rutiere și prin intermediul balizelor de dirijare.

“În vederea reducerii timpului de emitere a bonurilor fiscal, în condițiile în care se înregistrează aglomerație pe benzile de încasare în numerar a tarifului de trecere (dotate cu bariere), pe acestea nu va mai fi înscris numărul de înmatriculare al vehiculului”, se mai arată în comunicat.

CNAIR a mai anunțat că dacă din cauza aglomerației pe banda de încasare în numerar a tarifului de trecere (dotată cu barieră) pe sensul Constanța - București se crează ambuteiaje, CNAIR va organiza un punct suplimentar de încasare în numerar, traficul urmând a fi dirijat și prin spatele clădirii agenției de încasare Fetești.

Pentru evitarea aglomerării în punctul de încasare numerar, CNAIR recomandă șoferilor să achite peajul la punctele de lucru (benzinăriile) din toată țara ale distribuitorilor autorizați (Mol Retail Comerț, SC Mol România Petroleum Products SRL, SC Rompetrol Downstream SRL, Socar Petroleum SA, SC OMV Petrom Marketing SRL, SC Lukoil România SRL), prin SMS ( la numărul 7577) sau utilizând portalul www.erovinieta.ro.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
cnair
pod fetesti