CNAIR și firma turcă Alsim Alarko au semnat contractul pentru construirea lotului 1 al Autostrăzii de Centură București

CNAIR și firma turcă Alsim Alarko au semnat contractul pentru construirea lotului 1 al Autostrăzii de Centură București
scris 26 aug 2019

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și firma turcă Alsim Alarko Sanayi ve Ticaret AS au semnat luni contractul pentru proiectarea și execuția Lotului 1 din Centura de Sud a Capitalei la standard de autostradă.

Contractul are o valoare de 830 de milioane de lei, respectiv 175 milioane de euro, fără TVA însemnând un cost de 10 milioane de euro pe kilometru scrie Agerpres.

Mașinile parcate neregulamentar pe principalele artere ale Capitalei vor fi ridicate începând de astăzi CITEȘTE ȘI Mașinile parcate neregulamentar pe principalele artere ale Capitalei vor fi ridicate începând de astăzi

Lungimea tronsonului este de aproximativ 17 kilometri.

"Constructorul are ca termen 12 luni pentru proiectare și 30 de luni pentru execuție, însă depinde de cât de bine se mobilizează constructorul. Dacă dorește să realizeze mai repede lucrările, se poate", a declarat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, cu ocazia semnării contractului.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
alsim alarko
cnair
centura bucuresti