Conducerea STB se întâlnește pentru a estima pagubele provocate de grevă

Conducerea STB se întâlnește pentru a estima pagubele provocate de grevă

Foto: Inquam Photo, Octav Ganea

scris 22 ian 2022

Conducerea Societății de Transport București va avea sâmbătă, începând cu ora 13:00, o ședință pentru a estima pagubele provocate de greva angajaților, a declarat, pentru Agerpres, directorului general al STB, Adrian Criț,

"Să vedem ce se întâmplă. La ora 13:00 avem o ședință, la sediu. O să estimăm tot ceea ce înseamnă pierderi, ce identificăm în momentul de față, pentru că or să apară și după 2 luni. E o ședință a conducerii", a spus Criț.

Potrivit acestuia, singura cerință a sindicaliștilor, în momentul de față, este demiterea sa.

"Ne-am întâlnit cu aseară la Primăria Capitalei. Sincer, e complicat să discuți cu aceste persoane, în condițiile în care ei manipulează în continuare și nu mai vor nimic pentru angajați, ei vor doar demiterea mea, fără nimic altceva. Nu mai vor, doar demiterea mea, pentru că sunt conștienți de faptul că au greșit și urmează să se aplice ceea ce e în contractul colectiv de muncă, în regulamentul intern. Nu poți să privezi bucureșteanul de transportul public", a explicat directorul general al STB.

Greva declanșată de angajații STB continuă și sâmbătă, deși Tribunalul București a decis că este ilegală. Câte mașini au ieșit pe traseu CITEȘTE ȘI Greva declanșată de angajații STB continuă și sâmbătă, deși Tribunalul București a decis că este ilegală. Câte mașini au ieșit pe traseu

Greva declanșată de angajații Societății de Transport București (STB) continuă și sâmbătă, deși Tribunalul București a decis vineri că aceasta este ilegală.

Discuțiile dintre sindicaliști și primarul general al Capitalei au eșuat vineri seara, angajații STB solicitând în continuare demisia directorului general al societății, care poate fi decisă numai de Consiliul de Administrație al STB.

Angajații STB au intrat joi dimineața în grevă generală, sindicaliștii spunând că revendicările lor privind creșterile salariale nu au fost soluționate, însă au cerut și demisia directorului general al societății.

viewscnt
Afla mai multe despre
greva
stb
autobuze