Contractul pentru centura orașului Mihăilești a fost reziliat

Contractul pentru centura orașului Mihăilești a fost reziliat
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 apr 2019

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat, joi, că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a solicitat rezilierea contractului pentru construcția centurii orașului Mihăilești, evaluat la 31 milioane lei, fără TVA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Ministrul a înaintat solicitarea directorului general al CNAIR, Narcis Neaga, după o vizită inopinată în șantier, scrie News.ro.

Tarom lansează noi curse CITEȘTE ȘI Tarom lansează noi curse

Decizia a fost luată după ce reprezentanții ministerului și CNAIR au constatat că, pe șantier, stadiul fizic a ajuns la doar 30%, iar utilajele și muncitorii lipsesc, în condițiile în care lucrările ar fi trebuit să fie finalizate încă din anul 2017.

După finalizarea procedurilor de reziliere, lucrările vor fi reluate de CNAIR în regie proprie.

Contractul pentru construcția variantei ocolitoare a localității Mihăilești, în valoare de aproximativ 31 de milioane lei, fără TVA, a fost semnat în aprilie 2016 între CNAIR și Asocierea Copisa Constructora Pirenaica - Copisa Construcții.

Proiectul care are o lungime totală de 3,18 km de drum național configurat la 4 benzi, include construcția a două intersecții tip giratoriu, care ar urma să asigure legături cu DN6 și DJ 412A. Construcția acestui proiect, cofinanțat din POIM 2014-2020, a început în luna iulie 2016.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
centura mihailesti
contract reziliat