Contractul pentru centura orașului Mihăilești a fost reziliat

Contractul pentru centura orașului Mihăilești a fost reziliat
scris 5 apr 2019

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat, joi, că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a solicitat rezilierea contractului pentru construcția centurii orașului Mihăilești, evaluat la 31 milioane lei, fără TVA.

Ministrul a înaintat solicitarea directorului general al CNAIR, Narcis Neaga, după o vizită inopinată în șantier, scrie News.ro.

Tarom lansează noi curse CITEȘTE ȘI Tarom lansează noi curse

Decizia a fost luată după ce reprezentanții ministerului și CNAIR au constatat că, pe șantier, stadiul fizic a ajuns la doar 30%, iar utilajele și muncitorii lipsesc, în condițiile în care lucrările ar fi trebuit să fie finalizate încă din anul 2017.

După finalizarea procedurilor de reziliere, lucrările vor fi reluate de CNAIR în regie proprie.

Contractul pentru construcția variantei ocolitoare a localității Mihăilești, în valoare de aproximativ 31 de milioane lei, fără TVA, a fost semnat în aprilie 2016 între CNAIR și Asocierea Copisa Constructora Pirenaica - Copisa Construcții.

Proiectul care are o lungime totală de 3,18 km de drum național configurat la 4 benzi, include construcția a două intersecții tip giratoriu, care ar urma să asigure legături cu DN6 și DJ 412A. Construcția acestui proiect, cofinanțat din POIM 2014-2020, a început în luna iulie 2016.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
cnair
centura mihailesti
contract reziliat