Dacia, record de mașini vândute online

Dacia, record de mașini vândute online
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 7 nov 2022

Marca Dacia intră cu drepturi depline în rândul mărcilor care vând mașini online, chiar dacă finalizarea cumpărării se face în continuare în mod fizic. Compania auto spune că a vândut peste 4.000 de mașini în acest an pe internet.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dacia începe să facă trecerea la vânzările online, pe măsură ce platformele sunt suficient de complicate astfel încât să permită completarea documentației de la distanță. În luna octombrie, Dacia spune că a vândut pe platforma de e-commerce peste 600 de automobile, fiind cel mai mare volum realizat într-o lună de la lansarea platformei în 2018.

TABEL Carburanții s-au scumpit cu peste 50 bani în ultima lună CITEȘTE ȘI TABEL Carburanții s-au scumpit cu peste 50 bani în ultima lună

Numărul total de vehicule vândute de la începutul anului în acest mod a depășit 4.000 de unități, fiind cu 65% mai mare față de cele de anul trecut (2.477 unități, ianuarie - decembrie).

Cele mai mari vânzări online ale mașinilor Dacia au fost în județele București – Ilfiv, Cluj și Prahova.

Angajații Dacia ies pe stradă CITEȘTE ȘI Angajații Dacia ies pe stradă

Pe platforma de vânzări online a mărcii Dacia sunt vândute exclusiv mașini pe stoc, gata configurate, cu prețuri speciale, comparativ cu prețurile de listă de la dealeri. Singura posibilitate de selecție pentru clienți este prin filtrarea specificațiilor existente la mașinile de pe stoc. La finalul selecției, cumpărătorul trebuie să plătească o taxă de rezervare de 500 de euro, care ulterior devine avans, la momentul comenzii automobilului.

Plata finală a automobilului se face la livrare, când mașina este facturată de dealer. Potrivit Dacia, livrarea se poate face atât acasă, la domiciliul clientului, cât și la showroom.

Spre deosebire de mașinile comandate în urma unei configurări personale a clienților, care au în acest moment termene de livrare de până la 6 luni, mașinile de pe platforma online sunt vehicule pe stoc, cu livrare imediată.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia online
masini online
comanda masina online