Dan Ștefan, Autonom, preia președinția Asociației Societăților de Leasing Operațional

Dan Ștefan, Autonom, preia președinția Asociației Societăților de Leasing Operațional
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 iun 2023

Consiliu Director al Asociației Societăților de Leasing Operațional (ASLO) va fi condus de Dan Ștefan, Managing Partner Autonom, și de cei doi vicepreședinți, Shane Dowling, Country Managing Director ALD Automotive | Lease Plan Romania, și Roxana Lupescu, General Manager Arval Service Lease Romania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dan Ștefan este co-fondator Autonom, furnizor integrat de servicii de mobilitate și finanțare.

Airbus a primit o comandă istorică, cea mai mare din istoria aviației civile CITEȘTE ȘI Airbus a primit o comandă istorică, cea mai mare din istoria aviației civile

Shane Dowling a fost numit Country Managing Director ALD Automotive | LeasePlan în România ca urmare a achiziției LeasePlan de către ALD Automotive, tranzacție anunțată în luna mai. Shane lucrează în industria automotive de 25 de ani în diverse roluri la nivel internațional, dintre care 17 ani în grupul ALD Automotive, fiind la al doilea mandat al său în România în calitate de Director General. Anterior a condus entitatea din Turcia ocupând în același timp poziția de Director Regional Europa Sud-Est și coodonanând ALD Automotive în Turcia, Romania, Bulgaria și Grecia.

Cu o activitate de 16 ani în cadrul Arval Service Lease România, Roxana Lupescu ocupă poziția de General Manager de la începutul lui 2021, o evoluție firească după 10 ani petrecuți în funcția de Chief Financial Officer. Este prima femeie care ocupă această poziție de conducere atât la nivel de Grup cât și pe piața românească, de la înființarea companiei în 1989. 

Înființată pe 17 noiembrie 2010 ca o asociație profesională, neguvernamentală, non-profit și apolitică, ASLO are ca principal scop reprezentarea intereselor industriei de leasing operațional în comunitatea de afaceri prin promovarea conceptului de leasing operațional, a celor mai bune practici și standarde profesionale, precum și educarea și dezvoltarea comunității de afaceri în domeniul leasingului operațional și crearea unei interfețe oneste între comunitatea de leasing și terțe părți.

Membrii cu drepturi depline ai ASLO reunesc principalele companii de leasing operațional de pe piața românească: ALD Automotive, Arval Service Lease România, Autonom Services, Autotechnica Fleet Services, Business Lease România, LeasePlan România, New Kope România (SIXT Group Romania), RCI Finanțare România și Unicredit Leasing Fleet Management.

viewscnt
Afla mai multe despre
dan ștefan
asociața societăților de leasing operațional