DB Schenker, divizia de logistică a gigantului german Deutsche Bahn, dezvoltă un nou terminal

DB Schenker, divizia de logistică a gigantului german Deutsche Bahn, dezvoltă un nou terminal
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 oct 2021

DB Schenker, divizia de logistică a gigantului german Deutsche Bahn, anunță deschiderea la începutul anului 2022 a unui nou terminal de cross-dock, în TRC Park Cluj.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu o suprafață totală de aproximativ 2,330 metri pătrați, terminalul este destinat operațiunilor de cross-docking, cu spații de birouri.

UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes CITEȘTE ȘI UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes

Localizat în parcul industrial TRC Park Cluj, proiectul este dezvoltat de către Transilvania Construcții.

Noul terminal vine în completarea celui deja existent, în suprafață totală de aproximativ 7.000 mp, terminal destinat operațiunilor logistice și de depozitare oferite de DB Schenker, și este al doilea terminal de cross-dock al companiei ca mărime, după cel din Bolintin-Deal, București.

“Cluj-Napoca rămâne un punct strategic pentru activitatea companiei noastre, iar prin relocarea activităților noastre în acest nou terminal vom răspunde și mai eficient nevoilor de logistică și transport ale partenerilor noștri existenți și viitori”, a declarat Albin Budinsky, CEO DB Schenker în România.

Compania are 4 sucursale, peste 60 de puncte de lucru în toate regiunile țării și aproximativ 1.000 de angajați.

Volvo își menține creșterea vânzărilor după nouă luni, în pofida crizei de semiconductori și a unei scăderi masive în septembrie CITEȘTE ȘI Volvo își menține creșterea vânzărilor după nouă luni, în pofida crizei de semiconductori și a unei scăderi masive în septembrie

la nivel global, DB Schenker are peste 74,200 de angajați în 2.100 de locații și 130 de țări.

Schenker & Co AG din Viena servește drept sediu de coordonare regional pentru operațiunile din Sud-Estul Europei, acoperind 14 țări cu 5,500 angajați.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
db schenker
deutsche bahn