Decizie radicală a Ryanair: anulează alte 18.000 de curse aeriene, 400.000 de pasageri vor fi afectați

Decizie radicală a Ryanair: anulează alte 18.000 de curse aeriene, 400.000 de pasageri vor fi afectați
scris 27 sep 2017

Operatorul aerian low-cost Ryanair a anunțat că va anula alte 18.000 curse aeriene, în intervalul noiembrie 2017-martie 2018, afectând astfel aproximativ 400.000 de pasageri, după ce inițial anunțase că va anula zboruri doar până la sfârșitul lunii octombrie.

Lista completă a zborurilor anulate până la finalul lunii octombrie poate fi accesată aici.

Persoanele care au cumpărat deja bilete vor fi anunțate dacă zborul le este anulat și vor avea de ales între a primi banii înapoi sau a fi direcționați către o altă cursă. Ei vor primi și un voucher de călătorie în valoare de 40 lire sterline pentru o cursă sau 80 lire sterline pentru un traseu dus-întors, care să fie folosit la alte curse Ryanair în perioada octombrie 2017-martie 2018.

VIDEO Uraganul Maria, de categorie 5, a lovit insula Dominica, smulgând acoperișul casei premierului CITEȘTE ȘI VIDEO Uraganul Maria, de categorie 5, a lovit insula Dominica, smulgând acoperișul casei premierului

Printre motivele invocate de companie se numără nealocarea la timp a concediilor pentru piloți și personalul de bord, o serie de greve ale angajaților, precum și întârzieri cauzate de vremea nefavorabilă și plecări ale piloților. Norwegian Air a recrutat peste 140 de piloți de la Ryanair în acest an, potrivit purtătorului de cuvânt al companiei norvegiene.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
zboruri
anulari