DHL Parcel Europe, serviciul transnațional al Deutsche Post, se extinde în România

DHL Parcel Europe, serviciul transnațional al Deutsche Post, se extinde în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 sep 2017

DHL Parcel Europe, serviciul transnațional de livrări colete al grupului german în domeniul poștal și logistic Deutsche Post DHL, a încheiat noi parteneriate în România și Irlanda pentru livrarea bunurilor achiziționate din străinătate, extinzându-și rețeaua la 26 de state.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

În România, DHL Parcel Europe a semnat un acord cu firma de curierat cu capital privat Urgent Cargus, iar în Irlanda, cu operatorul poștal de stat An Post.

Urmare a noilor parteneriate, timpii de livrare pentru coletele achiziționate sau returnate vor fi scurtați, în condițiile în care DHL Parcel livrează și în zilele de sâmbătă.

Cu directorul demisionat, Tarom amână vânzarea celor două aeronave A310 din flotă, cumpărate în 1992 de Guvernul Petre Roman CITEȘTE ȘI Cu directorul demisionat, Tarom amână vânzarea celor două aeronave A310 din flotă, cumpărate în 1992 de Guvernul Petre Roman

Pe lângă România și Irlanda, rețeaua DHL Parcel Europe se va extinde, din noiembrie, și în Croația și Bulgaria.

Urgent Cargus, una dintre cele mai mari companii de curierat din România, a fost înființată în 2014, în urma fuziunii dintre Cargus și Urgent Curier. Cargus a făcut parte din portofoliul DHL din 2008 până în 2012, când a fost achiziționată de fondul de investiții Abris Capital Partners.

În 2012, compania germană de curierat și logistică DHL a vândut operațiunile de curierat intern din România, operate sub brandul Cargus, către fondul de investiții Abris Capital Partner.

La nivel internațional, DHL este prezentă în peste 220 de țări și are aproape 300.000de angajați la nivel global.

viewscnt
Afla mai multe despre
dhl parcel europe
urgent cargus
parteneriat