Metrorex deschide marți accesul în stațiile Tineretului și Apărătorii Patriei, lucrările fiind finalizate cu o zi mai devreme

Metrorex deschide marți accesul în stațiile Tineretului și Apărătorii Patriei, lucrările fiind finalizate cu o zi mai devreme
scris 4 sep 2017

Metrorex deschide, marți, accesul călătorilor în stațiile Tineretului și Apărătorii Patriei, cu o zi mai devreme față de data anunțată. Etapa finală a lucrărilor de modernizare a instalațiilor de acces în stațiile de metrou a început sâmbătă și se va încheia în 19 septembrie.

Potrivit Metrorex, constructorul a crescut mobilizarea pe șantier și lucrează intens pentru reducerea timpilor de execuție la lucrările de modernizare a instalațiilor de control-acces, în condiții de siguranță, scrie News.ro.

Astfel, marți, accesul publicului va fi permis călătorilor în stațiile Tineretului și Apărătorii Patriei, cu o zi mai repede decât se anunțase inițial.

VIDEO Ford Craiova a produs ultimul exemplar B-Max. Uzina intră în revizie și începe producția lui EcoSport CITEȘTE ȘI VIDEO Ford Craiova a produs ultimul exemplar B-Max. Uzina intră în revizie și începe producția lui EcoSport

Metrorex reamintește că proiectul de modernizare a instalațiilor de control-acces se află în plin proces de implementare și că orice nereguli sesizate sunt transmise constructorului pentru a fi remediate.

Etapa finală a lucrărilor de modernizare a instalațiilor de acces în stațiile de metrou a început sâmbătă și se va încheia în 19 septembrie. Ultima etapă vizează șase stații cu o singură cale de acces.

În perioada 9 septembrie - 12 septembrie, vor fi făcute modernizări ale instalațiilor de acces la stațiile Dimitrie Leonida și Costin Georgian, ultimele programate fiind Pantelimon și Basarab 1 unde lucrările se vor desfășura în perioada 16 septembrie - 19 septembrie.

"Perioada maximă estimată pentru închiderea stațiilor de metrou cu un singur acces va fi de 4 zile calendaristice consecutive, dintre care două lucrătoare. Pe parcursul lucrărilor, personalul Metrorex va asigura asistența necesară călătorilor", anunță regia

Până la începerea acestei ultime etape, Metrorex a modernizat 66 de accesuri din 35 de stații.

Metrorex precizează că a solicitat RATB sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului in comun de suprafață, pentru perioadele în care se vor desfășura lucrările.

viewscnt
Afla mai multe despre
metrorex
tineretului
aparatorii patriei