Directorul Aeroportului din Brașov a fost demis

Directorul Aeroportului din Brașov a fost demis
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 nov 2023

Consiliul de Administrație al Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav l-a demis din funcție pe directorul aerogării, Alexandru Anghel. Motivele din spatele deciziei sunt legate de lipsa de comunicare și transparență. Decizia de demitere are loc la scurt timp după ce oficialii companiei DAN AIR făceau referire, într-un comunicat de presă, la această posibilitate, susținând că se delimitează de demersul privind schimbarea din funcție a lui Anghel.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anunțul privind destituirea directorului aeroportului din Brașov, inaugurat anul acesta, a fost făcut de către jurnaliștii de la newsbv.ro.

Nu scăpăm de Euro 7: Parlamentul European a votat propunerea de negociere cu Consiliul și Comisia Europeană CITEȘTE ȘI Nu scăpăm de Euro 7: Parlamentul European a votat propunerea de negociere cu Consiliul și Comisia Europeană

Jurnaliștii locali notează că motivele care au stat la baza revocării din funcție a lui Alexandru Anghel sunt ”lipsa de comunicare și transparența luării unor decizii, neîndeplinirea unor sarcini transmise, dar și acțiuni care au adus prejudicii funcționării aeroportului, ba chiar a pus în pericol funcționarea acestuia”.

Contactat telefonic, vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Ciprian Sterpu, a declarat, pentru News.ro, că nu a fost prezent la ședința Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Brașov Ghimbav și nu poate confirma informația.

Președintele Consiliului Județean Brașov, Șerban Todorică-Constantin, nu a putut fi contactat pentru a confirma datele publicate în presa locală.

Demiterea lui Alexandru Anghel de la conducerea aeogării din Brașov are loc la scurt timp după ce compania DAN AIR făcea publică o informație în acest sens, arată News.ro.

”Mutarea operațiunilor companiei aeriene românești DAN AIR, de la Brașov, la Bacău, a generat un val de nemulțumiri, atât în rândul pasagerilor, cât și în rândul autorităților care trebuiau să faciliteze transportul aerian pe Aeroportul Internațional Brașov - Ghimbav. Rămase cu o singură companie aeriană și fără niciun operator bazat la Brașov, autoritățile centrale și locale au început căutarea vinovaților și au decis că directorul Aeroportului Brașov, Alexandru Anghel, ar trebui să fie demis. DAN AIR se dezice de acest demers, nu are nicio implicare în această decizie și consideră că problemele aeroportului din Brașov (orarul de zbor redus și lipsa dotărilor pentru operare în condiții de vizibilitate redusă) nu se vor rezolva prin asemenea decizii”, transmitea, marți, compania aeriană, într-un comunicat de presă.

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroport brasov
alexandru anghel