Directorul general al Cathay Pacific demisionează după ce Beijingul cheamă la ordine compania aeriană din Hong Kong

Directorul general al Cathay Pacific demisionează după ce Beijingul cheamă la ordine compania aeriană din Hong Kong
scris 17 aug 2019

Cathay Pacific a anunțat vineri demisia directorului său general Rupert Hogg, după ce comapania aeriană din Hong Kong a fost chemată la ordine de Beijing, relatează AFP.

China a reproșat anumitor membri ai prsonalului companiei faptul că și-au afișat susținerea față de manifestațiile în favoarea democrației, scrie News.ro

Piloții irlandezi ai companiei Ryanair, din nou în grevă. Anterior, sute de curse au fost anulate și zeci de mii de călători au fost afectați CITEȘTE ȘI Piloții irlandezi ai companiei Ryanair, din nou în grevă. Anterior, sute de curse au fost anulate și zeci de mii de călători au fost afectați

Rupert Hogg a demisionat ”asumându-și responsabilitatea, în calitate de conducător al companiei, față de evenimentele recente”, a anunțat Cathay Pacific într-un comunicat.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
cathay pacific
demisie