Jaguar oferă un discount de 3.000 de dolari proprietarilor de mașini Tesla, la cumpărarea unui I-PACE

Jaguar oferă un discount de 3.000 de dolari proprietarilor de mașini Tesla, la cumpărarea unui I-PACE
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 16 aug 2019

Jaguar încearcă să atragă clienții Tesla, oferindu-le un discount de 3.000 de dolari la cumpărarea unui SUV electric I-Pace, cerându-le doar dovada că dețin o mașină Tesla.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Jaguar a pus la cale o nouă strategie pentru a stimula vânzările modelului electric I-Pace, un SUV care concurează Tesla Model X, dar care nu reușește să atragă prea mulți clienți în SUA. Noua campanie de promovare are în centru o reducere de 3.000 de dolari pentru proprietarii de Tesla, indiferent de model. Oferta nu este condiționată de un trade-in (așa numitul buy-back de la noi), nici de alte clauze. Pur și simplu, dacă poți face dovada că deții o Tesla, primești discountul de 3.000 de dolari, alături de celelalte subvenții care pot ajunge până la 15.000 de dolari.

Jaguar I-Pace a fost lansat anul trecut pe piață, inclusiv în SUA, însă vânzările nu au depășit 200 de unități lunar. După primele 7 luni, în 2019, I-Pace s-a vândut pe piața americană în numai 1.500 de exemplare.

Potrivit mesajelor Jaguar, pot cumpăra și membrii familiilor care dețin un automobil Tesla. Singura condiție este să se prezinte dovada deținerii mașinii Tesla, fiind acordată o singură reducere pentru un VIN (număr de identificare a mașinii).

Prețul de listă al unui Jaguar I-Pace este de 69.500 dolari, iar cu discountul aplicat, prețul ajunge la 66.500, în timp ce cu toate subvențiile ce pot fi primite la cumpărarea unui vehicul electric, prețul va fi de 54.500 dolari, mult sub nivelul de 75.315 dolari, cât costă un Model X.

Autostrada Marii Uniri intră în CSAT. Un proiect \ CITEȘTE ȘI Autostrada Marii Uniri intră în CSAT. Un proiect "în aer" de 2 ani

Cu câteva luni în urmă, clienții Tesla au povestit că au primit un email în care se regăsea o comparație între Model X și Jaguar I-Pace. Problema majoră a SUV-ului britanic este însă lungimea. Dacă Tesla are peste 5 metri lungime, I-Pace are numai 4,68 metri, diferența fiind sesizabilă în primul rând la volumul portbagajului, dar și la confortul pasagerilor, dat fiind faptul că ambele se regăsesc pe o platformă cu un ampatament de 3,00 metri.

Începând din acest an, clienții americani au un nou competitor pe piața SUV-urilor electrice, Audi e-tron, la 74.800 de dolari, care are o lungime apropiată de Model X, 4,90 metri. În curând, Mercedes-Benz va vinde la rândul său modelul EQB, tot un SUV electric, dar mai apropiat ca dimensiuni de I-Pace, la 4,78 metri, și cu un ampatament mai mic, 2,87 metri.

viewscnt
Afla mai multe despre
jaguar i-pace
masini electrice
tesla model x
pret masini electrice
discount jaguar i-pace