Două zboruri noi de pe Aeroportul Internațional din Sibiu

Două zboruri noi de pe Aeroportul Internațional din Sibiu
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 ian 2020

Turiștii pot zbura pentru prima dată din această vară, direct spre Monastir (Tunisia) și Hurghada (Egipt) de pe Aeroportul Internațional din Sibiu (AIS).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Anul 2020 aduce două noi destinații de vacanță operate în sezonul de vară în premieră la Aeroportul Internațional Sibiu. În sezonul de vară 2020 sunt disponibile de la Sibiu zboruri directe spre Monastir - Tunisia (destinație anunțată în cursul lunii noiembrie 2019) și spre Hurghada - Egipt, zbor operat și în sezonul de iarnă 2019-2020, zborurile fiind reluate pe această destinație și în sezonul de vară", se arată într-un comunicat de presă al Aeroportului Internațional Sibiu.

Potrivit sursei citate, din vara acestui an sunt disponibile trei zboruri directe din Sibiu către destinații de vacanță spre: Antalya (Turcia), Monastir (Tunisia) și Hurghada (Egipt), scrie Agerpres.

VIDEO Un avion ucrainean s-a prăbușit după decolarea de la Teheran. Nu există supraviețuitori CITEȘTE ȘI VIDEO Un avion ucrainean s-a prăbușit după decolarea de la Teheran. Nu există supraviețuitori

Aeroportul Internațional din Sibiu a înregistrat în 2019 o creștere a numărului de pasageri față de anii precedenți.

"Statistica la nivelul lunii septembrie arăta faptul că peste 570.000 pasageri au tranzitat Aeroportul Internațional Sibiu, depășindu-se nivelul de trafic total înregistrat în întreg anul 2017", se mai precizează în comunicatul de presă al aeroportului.

viewscnt
Afla mai multe despre
sibiu
tunisia
egipt