În China sunt peste 200 de milioane de autoturisme private

În China sunt peste 200 de milioane de autoturisme private
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 ian 2020

În China erau înregistrate la finele anului trecut aproximativ 260 de milioane de vehicule cu motor, în creștere cu 8,83% în ritm anual, dintre care 207 milioane erau autoturisme private, a anunțat marți Ministerul Securității Publice din China, transmite China Nouă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Numărul vehiculelor care utilizează noi tipuri de energie a ajuns la 3,81 milioane la finele anului trecut, Ministerul Securității Publice subliniind că numărul acestor vehicule a crescut cu peste un milion în fiecare din ultimii doi ani, scrie Agerpres.

VIDEO Un avion ucrainean s-a prăbușit după decolarea de la Teheran. La bord se aflau 180 de pasageri și membri ai echipajului CITEȘTE ȘI VIDEO Un avion ucrainean s-a prăbușit după decolarea de la Teheran. La bord se aflau 180 de pasageri și membri ai echipajului

De asemenea, anul trecut în China un număr de 29,43 milioane de persoane au obținut permise de conducere, iar numărul total al conducătorilor auto a ajuns la 435 de milioane, a informat Ministerul Securității Publice din China.

viewscnt
Afla mai multe despre
masini
china