Drumul spre Poiana Brașov, închis sâmbătă și duminică

Drumul spre Poiana Brașov, închis sâmbătă și duminică
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 oct 2017

Cea de-a VIII-a etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă se va desfășura pe drumul care duce în Poiana Brașov, sâmbătă și duminică. În ambele zile, în intervalul 8.00 – 18.00, circulația va fi permisă o singură oră, la prânz.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Competiția aduce la start peste 80 de concurenți și începe sâmbătă dimineață, cu trei manșe de recunoașteri urmate de două manșe de antrenamente cronometrate. În intervalul  08.00 – 18.00, circulația va fi permisă doar între orele 13:00 – 14:00, scrie News.ro.

Peste 2.800 de locuri în școlile de agenți și subofițeri, scoase la concurs de MAI pentru sesiunea de admitere din ianuarie 2018 CITEȘTE ȘI Peste 2.800 de locuri în școlile de agenți și subofițeri, scoase la concurs de MAI pentru sesiunea de admitere din ianuarie 2018

Duminică, concurenții vor avea două manșe de recunoașteri și două de concurs, circulația fiind restricționată între 08.00 și 18.00.  Traficul va fi deschis în intervalul 12.00 – 13.00.

Trofeul Brașov Opel este a VIII-a etapă a Campionatului Național de Viteza în Coastă, organizat de către Primăria Municipiului Brașov și Club Sportiv AMC Racing, al cărei promotor este Mihai Leu, fostul campionul mondial de box și campion național de raliuri.

viewscnt
Afla mai multe despre
poiana brasov
drum