DS 7 Crossback, mașina oficială a președintelui francez Macron, pentru investitură. Modelul va fi lansat pe piață anul viitor

DS 7 Crossback, mașina oficială a președintelui francez Macron, pentru investitură. Modelul va fi lansat pe piață anul viitor
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 16 mai 2017

Marca DS, care aparține grupului PSA, a primit o excelentă ocazie de a-și promova produsele, fiind aleasă ca marcă oficială în cadrul ceremoniei de instalare a președintelui francez Emmanuel Macron.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Președintele a folosit un DS 7 Crossback special, modificat de producător speciaal pentru acest eveniment. SUV-ul a fost transformat într-un vehicul cabrio, pentru a-i permite lui Macron să salute publicul. În plus, echipamentele prezente la bord au fost unele speciale. Mașina prezidențială va fi expusă începând din 15 mai la DS WORLD, cel mai elegant showroom al mărcii, din Paris.  

DS 7 Crossback este cel mai nou model al mărcii premium desprinsă din Citroen, el fiind lansat la Geneva, în martie. Reprezentanții companiei au spus că acesta deschide o serie lungă de lansări cu care intenționează să relanseze marca pe plan global.

După „boom”-ul auto, potopul CITEȘTE ȘI După „boom”-ul auto, potopul

După cum a anunțat PSA, modelul DS 7 CROSSBACK ‘Présidentiel’ are o culoare albastru-cerneală, are caroserie decapotabilă, poartă pe caroserie logo-ul republique Francaise și un portdrapel și are un interior cu tapițerie Art Leather. Jantele de 20 de inci au elemente aurite, iar echipamentele de la bord includ Connected Pilot, care se apropie de cerințele unui vehicul autonom, și Active Scan Suspension, o suspensie inteligentă care anticipează denivelările drumului.

viewscnt
Afla mai multe despre
ds 7
macron
crossback