Elon Musk: Tesla este foarte aproape să devină profitabilă

Elon Musk: Tesla este foarte aproape să devină profitabilă
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 oct 2018

Elon Musk consideră că Tesla este ”foarte aproape” să devină profitabilă, după ani de zile în care a consumat capital, și a subliniat că producătorul de automobile electrice poate să obțină ”o victorie epică” în ceea ce privește obiectivele de producție, a relatat CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După câteva săptămâni turbulente, care au culminat cu un acord între Tesla și autoritățile de reglementare, compania urmează să publice în această săptămână datele referitoare la producția din trimestrul al treilea, scrie News.ro.

În două emailuri obținute de CNBC, Musk a cerut angajaților, vineri și sâmbătă, ”să ignore diversiunile” și a spus că Tesla este aproape de a dovedi criticilor că se înșală și că poate să obțină o victorie care să depășească toate așteptările.

Rata șomajului în formă ajustată sezonier a crescut în august la 4,3% CITEȘTE ȘI Rata șomajului în formă ajustată sezonier a crescut în august la 4,3%

Un articol publicat de Electrek sugerează că Tesla a îndeplinit deja un obiectiv ambițios pentru automobilul de serie Model 3, după ce a atins un nivel record al producției în trimestrul al doilea.

Publicația a relatat că Tesla și-a depășit propriul record înaintea încheierii trimestrului al treilea, sugerând că producția va fi peste obiectivul de 50.000-55.000 de automobile Model 3.

Între timp, investitorii vor analiza luni acordul convenit de Tesla cu autoritățile de reglementare, legat de intenția lui Musk de a retrage compania de la bursă, la care a renunțat între timp.

Sâmbătă, autoritatea de reglementare a sectorului financiar a anunțat că Musk și Tesla vor plăti fiecare o amendă de câte 20 de milioane de dolari, iar miliardarul va demisiona din funcția de președinte al Tesla, păstrând însă rolul de director general.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
tesla