EXCLUSIV Italienii de la Space Logistic deschid filială în România și iau în calcul achiziții

EXCLUSIV Italienii de la Space Logistic deschid filială în România și iau în calcul achiziții
Emil Popescu
Emil Popescu
scris 11 oct 2023

Compania italiană de transport și logistică Space Logistic a intrat în România cu o filială proprie și a programat o creștere anuală a business-ului de 20%, luând în calcul și eventuale achiziții ale unor firme locale care să îi asigure diversificarea activităților.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Space Logistic furnizează în România servicii de transport rutier și feroviar, printre clienți regăsindu-se furnizorul turc de panouri din lemn Kastamonu. Pentru anul viitor, targetul companiei pentru piața românească este atingerea unei cifre de afaceri de 2 milioane de euro, urmată de o dezvoltare a businessului de 20% pe an.

EXCLUSIV Grupul Polach investește 6 milioane de euro în extinderea flotei auto, o stație Rompetrol și un hotel IBIS; cum răspund acționarii ofertelor privind cedarea business-ului CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Grupul Polach investește 6 milioane de euro în extinderea flotei auto, o stație Rompetrol și un hotel IBIS; cum răspund acționarii ofertelor privind cedarea business-ului

“Piața este în continuă evoluție și plină de oportunități; în perioada următoare am putea evalua achiziții pentru diversificarea activităților - servicii de grupaj, maritime etc”, a comunicat compania pentru Profit.ro.

Compania, fondată în 2017 de un grup de profesioniști în logistică și transport cu experiență în companii internaționale de profil, are acum 6 birouri în Europa, dintre care 3 în Italia și câte unul în România, Spania și Slovenia.

viewscnt
Afla mai multe despre
space logistic
filială