Facilitate Tarom - reprogramare gratuită, în anumite condiții

Facilitate Tarom - reprogramare gratuită, în anumite condiții
scris 18 mai 2020

Transportatorul aerian național Tarom a anunțat luni că toate călătoriile planificate înainte de 31 august pot fi reprogramate gratuit.

”Pentru că siguranța pasagerilor noștri este esențială respectăm cu strictețe toate recomandările autorităților sanitare, respectiv reglementările în vigoare și am luat toate măsurile necesare pentru prevenirea și diminuarea riscului extinderii epidemiei de Covid-19. În plus, pentru a oferi o mai mare flexibilitate pasagerilor noștri, compania Tarom oferă în mod gratuit posibilitatea de a reprograma călătoriile astfel: pentru date ulterioare, cu păstrarea destinației de călătorie, la alegere pe oricare dintre cursele operate Tarom de pe destinația inițială; către orice altă destinație operată Tarom, fără a încasa o taxă de penalizare”, arată compania într-un anunț publicat pe site-ul propriu, scrie News.ro.

EXCLUSIV Decizie după discuțiile între Guvern și reprezentanții Horeca: Terasele vor fi deschise la 1 iunie, iar litoralul pe 15 iunie; la 1 iulie tot turismul va fi deschis CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Decizie după discuțiile între Guvern și reprezentanții Horeca: Terasele vor fi deschise la 1 iunie, iar litoralul pe 15 iunie; la 1 iulie tot turismul va fi deschis

Această facilitate comercială este valabilă pentru bilete cu cel puțin o dată de călătorie programată până la 31 August 2020, iar pasagerii au posibilitatea de a alege noua dată și/sau destinație, oricând în 12 luni de la data de emitere a biletului.

”Vă invităm să vă planificați cu încredere noile itinerarii, deoarece, indiferent de restricțiile tarifului achiziționat, aveți posibilitatea să schimbați rezervarea pentru date ulterioare, doar cu încasarea diferențelor de tarif/taxe de aeroport, dacă cel inițial nu este disponibil sau aplicabil pe noile date de călătorie”, mai arată compania.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
tarom
zboruri