Uzina Ford din Craiova a introdus în producție și schimbul doi, de astăzi

Uzina Ford din Craiova a introdus în producție și schimbul doi, de astăzi
scris 18 mai 2020

Uzina Ford de la Craiova și-a crescut de astăzi capacitatea de producție. Începând de astăzi, a fost introdus și al doilea schimb în fabrică, cu aceleași măsuri de protecție care s-au dovedit a fi foarte eficiente.

Pentru protejarea sănătății clienților, Enel oferă clienților o multitudine de modalități de plată și canale de comunicare CITEȘTE ȘI Pentru protejarea sănătății clienților, Enel oferă clienților o multitudine de modalități de plată și canale de comunicare

Capacitatea fabricii de automobile Ford de la Craiova a crescut prin revenirea altor circa 2.000 de persoane în activitate. Reprezentanții companiei au precizat pentru Profit.ro că, în acest moment, se lucrează cu două schimburi de producție, adică aproximativ 4.700 de persoane, dintr-un total de circa 6.300 de angajați. Potrivit informațiilor neoficiale, sunt produse în acest moment circa 600 de automobile pe zi.

Susține-i pe cei din linia întâi cu un simplu SMS CITEȘTE ȘI Susține-i pe cei din linia întâi cu un simplu SMS

Ford România a repornit activitatea de la Craiova pe 4 mai, cu un program de măsuri necesar protejării angajaților și evitării răspândirii COVID-19. Angajații completează un formular de evaluare a sănătății, apoi le este scanată temperatura, iar la posturile de lucru s-au introdus atât distanțarea socială, cât și panouri de protecție.

Măsuri speciale la metrou, pe durata stării de alertă: Măști obligatorii și stickere de distanțare. La ce intervale se circulă pe diferite magistrale CITEȘTE ȘI Măsuri speciale la metrou, pe durata stării de alertă: Măști obligatorii și stickere de distanțare. La ce intervale se circulă pe diferite magistrale

Ford România produce în prezent modelele Puma și EcoSPort, pentru toate piețele din Europa. După patru luni, Ford a reușit să mențină un nivel de producție peste cel de anul trecut, cu 53.526 de unități, cu 14,5% mai multe decât în 2019, ca urmare a introducerii în fabricație a SUV-ului Puma.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford craiova
reluare productie ford
ford 2 schimburi