FedEx Express își extinde serviciul de comerț electronic internațional și în România

FedEx Express își extinde serviciul de comerț electronic internațional și în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 apr 2022

FedEx Express, subsidiară a FedEx Corp, cea mai mare companie de transport express din lume, își extinde în România serviciul destinat comerțului electronic internațional, cu livrare în zi definită.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După lansarea inițială pe 10 piețe, în 2021, serviciul FedEx International Connect Plus (FICP) este acum disponibil în alte 14 țări, acoperind și cea mai mare parte a Europei de Est. Pe lângă Danemarca, Finlanda, Grecia, Irlanda, Luxemburg, Norvegia și Elveția, FICP este disponibil în România, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania și Slovenia. 

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Analist eToro: Europa ar putea supraviețui fără gazul rusesc iarna viitoare, dar există câteva probleme CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Analist eToro: Europa ar putea supraviețui fără gazul rusesc iarna viitoare, dar există câteva probleme

FedEx Corporation este o companie americană de curierat și logistică, înființată în anul 1998.

FedEx opereză deja în România, prin TNT, care a devenit din 2017 furnizorul serviciilor FedEx în România, fiind și cel care preia și livrează toate transporturile FedEx la nivel local.

viewscnt
Afla mai multe despre
fedex express
livrare