Ford estimează că, în 2022, va vinde mai multe mașini electrice decât clasice

Ford estimează că, în 2022, va vinde mai multe mașini electrice decât clasice
scris 10 sep 2019

Ford estimează că, până în 2022, vânzările de mașini electrice vor ajunge la un milion de unități și le vor depăși pe cele de vehicule tradiționale.

Ford a lansat marți la Salonul Auto de la Frankfurt o gamă nouă de vehicule ce vor pregăti terenul pentru ca modelele electrificate să depășească în câțiva ani, la nivel de vânzări, numărul cumulat de mașini cu motoare convenționale, scrie Agerpres.

Nissan își caută un nou CEO, pentru a-l înlocui pe Hiroto Saikawa, cel care a declanșat scandalul Ghosn CITEȘTE ȘI Nissan își caută un nou CEO, pentru a-l înlocui pe Hiroto Saikawa, cel care a declanșat scandalul Ghosn

La începutul acestui an, compania a promis că fiecare model de autoturism nou Ford din Europa va include o opțiune electrificată, dezvăluind-și planurile la evenimentul său dedicat "Go Electric", care a avut loc la Amsterdam.

Printre vehiculele electrificate prezentate acum la Frankfurt se numără noile SUV-uri Kuga Plug-In Hybrid și Explorer Plug-In Hybrid, precum și noul Tourneo Custom Plug-In Hybrid, noul crossover compact Puma EcoBoost Hybrid și noul Ford Mondeo Hybrid Wagon.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ford
masini electrice