FOTO A început producția celor 100 de troleibuze care vor circula în București

Profit.ro
Profit.ro
scris 30 nov 2023

A început producția celor 100 de troleibuze care vor circula în București, anunță autoritățile.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

IMAGINI POT FI VĂZUTE ÎN MATERIAL ȘI ÎN GALERIA FOTO

Cele 100 de autovehicule sunt din gama de 12 metri și au podea complet coborâtă pe toată suprafața troleibuzului.

FOTO Nicușor Dan anunță: 100 de autobuze electrice noi intră pe traseu CITEȘTE ȘI FOTO Nicușor Dan anunță: 100 de autobuze electrice noi intră pe traseu

Primele 15 troleibuze Solaris BUS & Coach vor fi livrate începând cu luna ianuarie a anului viitor. Celelalte vor fi livrate, treptat, până în luna iunie 2024.

În primăvară, primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că a agreat cu reprezentanții firmei poloneze Solaris să livreze cele 100 de troleibuze anticipat față de graficul de livrare propus inițial în procedura de licitație.

Troleibuzele au fost cumpărate cu fonduri nerambursabile din Fondul de Mediu, iar garanția funcționării acestora va fi de minimum 300.000 km de la data punerii în exploatare sau minimum 5 ani, a adăugat edilul general.

FOTO A început producția celor 100 de troleibuze care vor circula în București

viewscnt
Afla mai multe despre
troleubuz
bucuresti