FOTO Au început lucrările de montaj la Doamna Ghica, pasaj major din Capitală. Este blocată o bandă

Profit.ro
Profit.ro
scris 7 oct 2022

Au început lucrările de montaj la tablierul Doamna Ghica, pasajul din Capitală, anunță consilierul local Nicorel Nicorescu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Este blocată o bandă sus/jos spre șoseaua Petricani. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat", este mesajul acestuia.

IMAGINI ÎN MATERIAL ȘI ÎN GALERIA FOTO

FOTO Au început lucrările de montaj la Doamna Ghica, pasaj major din Capitală. Este blocată o bandă

Anterior a fost anunțat că Municipiul București urmează să acorde Trustului de Clădiri Metropolitan un împrumut de 20 de milioane de lei.

VIDEO ULTIMA ORĂ Noul șef ANAF anunță - Voi declanșa în următoarele zile controale ample în toate domeniile cu risc de evaziune. Număr de telefon conectat direct la cabinet CITEȘTE ȘI VIDEO ULTIMA ORĂ Noul șef ANAF anunță - Voi declanșa în următoarele zile controale ample în toate domeniile cu risc de evaziune. Număr de telefon conectat direct la cabinet

Conform raportului de specialitate, Trustul de Clădiri Metropolitane a solicitat pe data de 20 aprilie acordarea împrumutului, prezentând totodată stadiul proiectelor privind Pasajul Doamna Ghica și Supralărgirea Prelungirea Ghencea.

În cazul Pasajului Doamna Ghica, lucrările au fost reluate în luna august 2021 și s-a finalizat devierea rețelelor, care au fost date în exploatare. De asemenea, au fast finalizate lucrările de sistematizare la sol, rămânând de executat lucrările de suprastructură pasaj. Societatea a finalizat procedura de achiziție a tablierului metalic, iar, conform clauzelor contractuale, Trustul de Clădiri Metropolitane trebuie să achite executantului un avans de 15%, respectiv 4.000.000 de lei. Începând cu luna iulie, executantul va efectua primele livrări ale tablierului, iar societatea va avea nevoie de lichidități pentru a achita contravaloarea acestora, urmând ca decontul către municipalitate să se realizeze după recepționarea în șantier a materialelor.

viewscnt
Afla mai multe despre
prelungirea ghencea
doamna ghica