FOTO BMW a anunțat prețurile pentru noile X5 și X6 pe piața din România

FOTO BMW a anunțat prețurile pentru noile X5 și X6 pe piața din România
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 9 feb 2023

BMW România a adus în România noile modele X5 și X6, versiunile revizuite ale cunoscutelor SUV-uri premium. Printre noutăți se numără noi motorizări, inclusiv un PHEV și tehnologia mild-hybrid pentru restul de motoare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

BMW X5 și X6, două modele înrudite, care reprezintă cele mai vândute SUV-uri ale mărcii bavareze, au fost actualizate și sunt disponibile acum și pentru clienții din România cu noile motoare lansate de constructor.

Transfăgărășanul va fi modernizat după decenii în care nu s-a investit aproape nimic. Ce este pregătit CITEȘTE ȘI Transfăgărășanul va fi modernizat după decenii în care nu s-a investit aproape nimic. Ce este pregătit

BMW X5 xDrive50e a primit un nou motor plug-in hybrid, iar celelalte motoare beneficiază de tehnologia mild-hybrid cu baterie de 48 de volți. Alte noutăți sunt sistemele de asistență la condus și la parcare, precum și sistemul de control iDrive cu ecran central curbat bazat pe sistemul de operare BMW 8.

Ambele modele sunt construite la uzina BMW din Spartanburg, SUA, iar vânzările vor începe la nivel global în aprilie 2023.

VIDEO&FOTO Au început lucrările în zona cu surparea majoră de pe DN1, pe Valea Prahovei CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Au început lucrările în zona cu surparea majoră de pe DN1, pe Valea Prahovei

Pentru piața din România prețul anunțat este de 82.586 euro pentru X5 și, respectiv, 85.800 euro pentru X6, versiunea entry, xDrive 30d.

FOTO BMW a anunțat prețurile pentru noile X5 și X6 pe piața din România

Designul celor două modele a suferit mici modificări discrete, fiind prezente și unele elemente noi, precum grilele de aer de pe aripi redesenate, ornamentele sau șinele de acoperiș.

BMW a introdus și noi culori pentru exterior: M Marina Bay Blue metalizat (BMW X5 M60i xDrive) și M Isle of Man Green metalizat (BMW X6 M60i xDrive), disponibile exclusiv pentru vârfurile de gamă. De asemenea, pentru toate modelele sunt oferite Blue Ridge Mountain metalizat, Brooklyn Gray metalizat, Skyscraper Grey metalizat, Frozen Pure Grey metalizat și aproximativ 40 de finisaje speciale BMW Individual.

Interiorul găzduiește un afișaj de 12,3 inci pentru instrumentarul de bord și un monitor de control cu diagonala 14,9 „îmbrăcate” într-o singură suprafață.

FOTO BMW a anunțat prețurile pentru noile X5 și X6 pe piața din România

Oferta de motoare cuprinde un motor pe benzină cu opt cilindri, un motor pe benzină cu șase cilindri în linie și un motor diesel cu șase cilindri în linie. Toate motoarele sunt combinate cu noua transmisie Steptronic Sport cu opt trepte, completată cu padele de schimbare a vitezelor dispuse pe volan. Sistemul mild hybrid de generația a doua include utilizarea unui motor motor electric integrat în cutia de viteze care generează o creștere a puterii de până la 9 kW/12 CP și un cuplu de 200 Nm.

Una dintre cele mai mari proceduri, încheiată: Poliția Română va cumpăra de la Renault Group, ofertant unic, 700 de mașini CITEȘTE ȘI Una dintre cele mai mari proceduri, încheiată: Poliția Română va cumpăra de la Renault Group, ofertant unic, 700 de mașini

BMW X5 xDrive50e, un plug-in hybrid reproiectat, având la bază un motor pe benzină, cu șase cilindri în linie și un motor electric, dezvoltă o putere totală de 360 kW/490 CP, cu 70 kW/96 CP în plus față de motorul anterior, și un cuplu combinat de 700 Nm. Puterea de 230 kW/313 CP a motorului pe benzină reprezintă o creștere cu 20 kW/27 CP față de propulsorul anterior. Motorul electric compact integrat în transmisia Steptronic Sport cu opt trepte produce o putere nominală de 145 kW/197 CP (+62 kW/84 CP). Capacitatea netă a bateriei a crescut cu aproape 25% față de generația precedentă, până la 25,7 kWh. Noul charger ridică rata maximă de încărcare AC la 7,4 kW. Autonomia electrică a lui X5 xDrive50e este acum de 94-110 kilometri în ciclu WLTP.

La lansare, vârful de gamă va fi versiunea M60i cu noul motor V8 pe benzină, de 4.4 litri, derivat din propulsoarele modelelor de înaltă performanță de la BMW M GmbH, cu o putere de 390 kW/530 CP, și un cuplu maxim de 750 Nm.

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw x5
bmw x6
preturi bmw x5
x6 facelift