FOTO Elon Musk: Rețeaua de stații Supercharger va ajunge în Europa de Est “probabil” înainte de 2020. Pentru România sunt pregătite trei stații

FOTO Elon Musk: Rețeaua de stații Supercharger va ajunge în Europa de Est “probabil” înainte de 2020. Pentru România sunt pregătite trei stații
scris 30 iun 2019

Tesla își va extinde rețeaua de stații de încărcare rapidă Supercharger în Europa de Est “probabil” până la începutul anului viitor, potrivit lui Elon Musk.

Șeful Tesla a răspuns unor mesaje pe Twitter cu privire la extinderea rețelei de superchargere în Europa de Est, estimând că aceasta va avea loc “probabil mai devreme” de 2020.

În martie, producătorul auto american a indicat că vrea să ajungă la o acoperire de 99% în Europa până la finele anului, pentru România fiind pregătite trei stații de încărcare Supercharger, în București, Craiova și Brăila.

Ford a anunțat concedierea a 12.000 de angajați din Europa CITEȘTE ȘI Ford a anunțat concedierea a 12.000 de angajați din Europa

Europa de Est a fost ocolită până acum de Tesla, România, la fel ca alte state din regiune, printre care Bulgaria și Serbia, aflându-se pe “lista de așteptare” de mai mulți ani.

Rețeaua Tesla cuprinde în prezent peste 1.530 de stații la nivel global, cu un număr total de 13.344 de superchargere. De la începutul anului 2017, când rețeaua era formată din 5.400 de superchargere, numărul acestora a crescut de peste două ori.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
supercharger
superchargere
retea supercharger
extindere
europa de est