FOTO Pas important pentru un tronson al Autostrăzii Ford, după rezilierea cu italienii. Se speră acum ca noul constructor "să fie unul serios"

FOTO Pas important pentru un tronson al Autostrăzii Ford, după rezilierea cu italienii. Se speră acum ca noul constructor "să fie unul serios"
scris vineri, 19:12

CNAIR anunță că, prin transmiterea documentației tehnice la ANAP pentru validare, a făcut astăzi un pas important pentru reluarea și finalizarea lucrărilor de construcție a tronsonului 1 al DEx12, Craiova - Pitești, după o decizie anterioară drastică, de reziliere a contractului cu o companie italiană,

Se speră acum ca noul constructor "să fie unul serios și să finalizeze lucrările în termenul contractual care va fi de 18 luni".

FOTO Pasajele de legătură în corespondență directă între stațiile de metrou Eroilor 1 și Eroilor 2, finalizate CITEȘTE ȘI FOTO Pasajele de legătură în corespondență directă între stațiile de metrou Eroilor 1 și Eroilor 2, finalizate

Pe traseul acestui tronson, cuprins între Craiova și Robănești, în lungime de 17,7 km sunt prevăzute lucrări de construcție a 15 poduri, pasaje și viaducte.

FOTO Pas important pentru un tronson al Autostrăzii Ford, după rezilierea cu italienii. Se speră acum ca noul constructor

Lotul 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești a ajuns la 63% stadiu fizic de execuție, constructorul român UMB, al familiei Umbrărescu, lucrând, în această etapă, cu doar 200 de drumari din cauza solului moale, a anunțat Regionala de Drumuri Craiova.

Lotul 3 Slatina-Colonești are o lungime de 32 de kilometri, iar finalizarea lucrărilor este așteptată în această toamnă, înainte de termenul contractual, ianuarie 2024.

VIDEO & FOTO Hyundai a prezentat noua generație Kona, cu motoare termice și electrice CITEȘTE ȘI VIDEO & FOTO Hyundai a prezentat noua generație Kona, cu motoare termice și electrice

Pe Lotul 4, Colonești-Pitești (32 km) lucrările sunt la început, cu stadiu fizic de aprox. 10% și estimare de finalizare la jumătatea anului viitor. Dacă vremea va permite, în perioada următoare pe șantierul lotului 3 vor veni și primele echipe pentru așternerea covoarelor asfaltice, a transmis DRDP Craiova.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada ford
umb