FOTO Primele imagini cu viitorul concept Vision 7S de la Skoda, un posibil rival pentru Dacia Jogger

FOTO Primele imagini cu viitorul concept Vision 7S de la Skoda, un posibil rival pentru Dacia Jogger
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 23 aug 2022

Skoda a publicat primele imagini ale conceptului Vision 7S, pe care îl va prezenta public, probabil, la Paris, în cadrul salonului auto din luna octombrie. Imaginile dezvăluie o siluetă de MPV cu trăsături de crossover, caracteristici specifice modelului Dacia Jogger.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Skoda își va schimba radical designul, după cum reiese din aspectul conceptului Vision 7S, despre care compania spune că „dezvăluie noi detalii despre noul limbaj de design”. Două schițe care ilustrează noul model atât frontal, cât și din spate, pregătesc debutul oficial al acestui automobil.

Grindeanu: TAROM poate fi salvat! Solidaritate din partea celor care au venituri mari cu cei care încă sunt plătiți cu salariul minim pe economie! CITEȘTE ȘI Grindeanu: TAROM poate fi salvat! Solidaritate din partea celor care au venituri mari cu cei care încă sunt plătiți cu salariul minim pe economie!

Chiar dacă acum vorbim despre un concept-car, acesta are toate elementele pentru a se transforma în anii următori într-un model de serie. Detaliile despre care vorbește anunțul cehilor se referă în special la partea frontală a mașinii, care găzduiește faruri noi, liniare, însoțite de grupul de lumini de zi verticale, care se prelungesc estetic către spoilerul amplasat sub grilă. În spate, mașina afișează blocuri optice verticale, specifice wagon-urilor.

De altfel, așa cum o descrie și numele, mașina va fi un automobil cu șapte locuri, iar proporțiile și liniile caroseriei dezvăluite de schițele publicate de Skoda arată clar că este un monovolum cu elemente de crossover.

FOTO Primele imagini cu viitorul concept Vision 7S de la Skoda, un posibil rival pentru Dacia Jogger

Anterior, Skoda a mai publicat câteva imagini cu interiorul acestui prototip, care relevă dispunerea scaunelor pe trei rânduri, dar și cu parte din bordul mașinii, pe care se află un display vertical gen Tesla.

Un prim pas major în legislația mașinilor fără șofer: Cine va fi vinovat în cazul accidentelor CITEȘTE ȘI Un prim pas major în legislația mașinilor fără șofer: Cine va fi vinovat în cazul accidentelor

Skoda nu a prezentat până în acest moment alte detalii ale acestui concept-car, despre care spune că este un studiu de design. Cel mai probabil, planurile companiei cehe, parte din grupul Volkswagen, urmăresc mai întâi o analiză a reacțiilor pieței și apoi, în funcție de rezultat, ar putea trece la etapa dezvoltării unui model de serie. Este important de subliniat faptul că decizia Skoda de a lansa un concept pentru un monovolum cu șapte locuri vine exact în momentul în care Dacia a lansat cu succes modelul Jogger, un MPV cu trăsături de crossover care a reușit să atragă foarte mulți clienți din Europa într-un timp extrem de scurt.

Skoda Vision 7S va avea premiera mondială pe 30 august, când vom putea vedea primele fotografii și filme, împreună cu informații mai detaliate despre model.

FOTO Primele imagini cu viitorul concept Vision 7S de la Skoda, un posibil rival pentru Dacia Jogger

viewscnt
Afla mai multe despre
skoda vision 7s
skoda 7 locuri
dacia jogger