FOTO Renault a lansat SUV-ul Kiger în India

scris 28 ian 2021

Renault a lansat Kiger, noul SUV compact conceput și destinat pieței din India, înainte de a-și face debutul internațional.

Renault Kiger este cel mai nou automobil dezvoltat de compania franceză. Renault Kiger a fost creat de echipele de design ale Renault din Franța și din India, urmând să fie lansat, pentru început, pe piața indiană, însă, așa cum s-a întâmplat cu Kwid, el urmează să fie exportat și pe alte piețe internaționale, potrivit anunțului oficial. În prezent, Renault vinde în India SUV-urile Duster, Kwid și Triber.

Cefin Trucks, importatorului camioanelor Ford: cotă de piață în creștere în 2020, în condiții de pandemie CITEȘTE ȘI Cefin Trucks, importatorului camioanelor Ford: cotă de piață în creștere în 2020, în condiții de pandemie

Potrivit descrierii oficiale, Kiger este „predestinat pentru jungla urbană”, însă poate fi folosit și în exteriorul orașelor, grație trăsăturilor de SUV. Designul său este extrem de actual, organic și sculptural, însă trebuie să ținem cont de faptul că vorbim despre un concept-car. Dispune de roți pe 19 inci și o gardă la sol de 21 de centimetri, specifică SUV-urilor.

Decontarea directă a daunelor pentru șoferi, care va majora prețul polițelor RCA, vine și cu amenzi mai mari pentru asigurători CITEȘTE ȘI Decontarea directă a daunelor pentru șoferi, care va majora prețul polițelor RCA, vine și cu amenzi mai mari pentru asigurători

Conceptul Kiger se remarcă în special printr-o serie de trăsături care scot marca Renault din linia de design cu care ne-a obișnuit în ultimii ani, ceea ce ar putea însemna că se pregătesc noi schimbări în întreaga gamă. Renault Kiger se mai remarcă și prin culoarea pe care o poartă, „Aurora Borealis”, o vopsea care își schimbă culoarea în funcție de lumină.

Modelul de serie Kiger are ca scop, după cum susține compania, atragerea de noi clienți tineri, către segmentul B-SUV, care acoperă în acest moment 51% din piața auto din India.

FOTO Renault a lansat SUV-ul Kiger în India

FOTO Renault a lansat SUV-ul Kiger în India

 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
renault kiger
renault concept
renault suv