GEFCO România, afaceri de 68,1 milioane de euro în 2017

GEFCO România, afaceri de 68,1 milioane de euro în 2017
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 iun 2018

GEFCO România, subsidiara Grupului GEFCO, jucător global în logistica industrială și lider european în logistica automobilelor, a raportat o cifră de afaceri de 68,1 milioane de euro pentru anul 2017, în creștere cu 14% față de 2016, consolidându-și astfel poziția pe piață printre cei mai importanți furnizori de logistică din țară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Cu o prezență de peste 13 ani pe piața românească și fiind unul dintre cei mai mari jucători din industria logistică, GEFCO România a operat în ultimii ani transportul a peste 60% din totalul vehiculelor produse în România.

Pe parcursul anului 2017, activitățile din sectorul logisticii vehiculelor finite (FVL), competența de bază a GEFCO România, au generat 51% din cifra de afaceri a subsidiarei din România. Sectorul logisticii vehiculelor finite deservește producătorii, precum și importatorii și distribuitorii de autovehicule, oferind o gamă largă de soluții, de la scheme simple de transport (soluții de transport feroviar, rutier și maritim), până la soluții multimodale complexe și optimizate. Compania a transportat în total 120.900 de vehicule pe calea ferată și 99.860 de vehicule prin soluții de transport rutier, pe parcursul anului 2017.

Persoanele fizice au datorii către stat de 15 miliarde de lei. Ministerul Finanțelor vrea să stimuleze achitarea lor CITEȘTE ȘI Persoanele fizice au datorii către stat de 15 miliarde de lei. Ministerul Finanțelor vrea să stimuleze achitarea lor

Transportul rutier a înregistrat o evoluție foarte bună în 2017, generând in jur de 42% din veniturile companiei. Însă activitățile de transport feroviar, aerian și maritim, alături de serviciile de depozitare și serviciile vamale, au obținut, de asemenea, rezultate bune și au contribuit la creșterea cifrei de afaceri totală a subsidiarei din România.

2017 a adus pentru GEFCO România o creștere de 17% a numărului total de clienți față de anul precedent, acesta ajungând în prezent la un total de 350 de clienți. Clienții principali ai companiei provin din sectoare de activitate diferite, cum ar fi industria auto, FMCG, industria farmaceutică, electronice și electrocasnice, producători industriali, echipamente și utilaje grele, retail, agricultură și echipamente agricole, și includ nume precum Ford România, Automobile Dacia, Arctic, Ductil SA.

În ceea ce privește numărul de angajați, compania a înregistrat o creștere față de anul precedent, totalizând 115 angajați în 2017. 

Înființată în 2005, GEFCO România este astăzi una dintre principalele subsidiare din regiunea Balcanilor ale GEFCO Group, totalizând 115 angajați în toate cele 6 locații ale sale.

viewscnt
Afla mai multe despre
gefco