Huf Group, furnizor pentru industria de automotive, își extinde centrul de dezvoltare din România. “Avem nevoie de personal suplimentar.”

Huf Group, furnizor pentru industria de automotive, își extinde centrul de dezvoltare din România. “Avem nevoie de personal suplimentar.”
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 nov 2019

Huf Group, furnizor în domeniul sistemelor de închidere și acces pentru industria de automotive, își extinde centrul de dezvoltare din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare

Astfel, compania a decis să își relocheze centrul de dezvoltare din România în proiectul ISHO, unde va ocupa o suprafață de 2.000 metri pătrați.

“Cu excelenta sa bază de talente de dezvoltatori software și ingineri, Timișoara oferă condițiile ideale pentru a crea centrul de dezvoltare european al companiei Huf. Concentrându-ne portofoliul de produse în domeniul mecatronicii și al electronicii, domenii în care ne dezvoltăm continuu, avem nevoie de personal suplimentar înalt calificat pentru echipa noastră de dezvoltare din România”, spune Tom Graf, CEO Huf Group.

FOTO Noi fotografii cu Skoda Octavia camuflată. Modelul ceh va avea motoare plug-in hibrid și mild-hibrid CITEȘTE ȘI FOTO Noi fotografii cu Skoda Octavia camuflată. Modelul ceh va avea motoare plug-in hibrid și mild-hibrid

Huf Group dezvoltă și produce sisteme mecanice și electronice de închidere, acces și autorizare pentru industria automotive la nivel global.

Înființată în 1908 în Velbert de către Ernst Hülsbeck și August Fürst, compania condusă încă de familia fondatoare are astăzi birouri în Europa, America și Asia.

În anul financiar 2018, Huf Group a generat venituri de aproximativ 1.2 miliarde euro și are 10.000 de angajați la nivel global.

viewscnt
Afla mai multe despre
huf group
automotive