Încă o secțiune din Autostrada Transilvania are constructor desemnat

Încă o secțiune din Autostrada Transilvania are constructor desemnat
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 sep 2023

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu anunță că încă o secțiune din Autostrada Transilvania are constructor desemnat, iar cconstructorul român are la dispoziție 884,12 milioane de lei (fără TVA) și 24 de luni pentru finalizarea lucrărilor pe secțiunea Suplacu de Barcău-Chiribiș, de 26,35 km.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității - Ediția a IV-a; parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

”Încă o secțiune din  Autostrada Transilvania are constructor desemnat! După semnarea contractului constructorul român are la dispoziție 884,12 milioane de lei (fără TVA) și 24 de luni (6 luni proiectare, 18 luni execuție) pentru finalizarea lucrărilor pe secțiunea Suplacu de Barcău-Chiribiș (26,35 km)”, a anunțat ministrul Transporturilor.

Europa, blocată în septembrie de grevele de pe aeroporturi CITEȘTE ȘI Europa, blocată în septembrie de grevele de pe aeroporturi

Sorin Grindeanu afirmă că contractul (finanțat prin Fonduri Europene Nerambursabile prevede inclusiv construirea a 8 poduri, 8 pasaje și 3 viaducte, scrie News.ro.

”Semnarea contractului va fi posibilă peste 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestații. Secțiunea Suplacu de Barcău-Chiribiș este parte din contractul pentru construcția Autostrăzii Transilvania semnat în trecut cu constructorul american Bechtel și care ulterior a fost reziliat”, mai spune ministrul. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ministrul transporturilor
sorin grindeanu