Industria auto din Germania arată semne de redresare

Industria auto din Germania arată semne de redresare
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 aug 2020

Cererea se redresează în industria auto germană, după ce restricțiile introduse pentru a stopa răspândirea pandemiei de coronavirus (COVID-19) s-au atenuat și exporturile sunt așteptate să crească, arată rezultatele unui studiu publicat marți de Institutul de cercetare economică Ifo, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În iulie s-au îmbunătățit așteptările oamenilor de afaceri, cererea și comenzile, deși indicatorul privind situația actuală a afacerilor încă s-a menținut negativ, avertizează Ifo.

Grupul olandez Damen declanșează concedieri masive în România CITEȘTE ȘI Grupul olandez Damen declanșează concedieri masive în România

Producătorii auto Volkswagen și Daimler au anunțat revenirea clienților în showroom-uri după atenuarea restricțiilor, care a avut ca rezultat o redresare graduală a cererii în Europa și China, scrie Agerpres.

Statutul Germaniei de mare putere globală în domeniul manufacturier s-a construit în mare parte pe industria auto, însă, în ultima vreme, îngrijorările legate de poluare, intensificate de scandalul manipulării emisiilor poluante izbucnit în 2015 la Volkswagen, disputele comerciale și încetinirea economică au afectat cererea pentru automobilele germane.

viewscnt
Afla mai multe despre
industria auto
germania