Înscrierile persoanelor juridice în Programele Rabla Clasic și Rabla Plus au fost prelungite

Înscrierile persoanelor juridice în Programele Rabla Clasic și Rabla Plus au fost prelungite
scris 27 sep 2019

Sesiunea de înscriere a persoanelor juridice în cadrul Programelor Rabla Clasic și Rabla Plus a fost prelungită până la 11 octombrie 2019 inclusiv, a anunțat vineri Administrația Fondului pentru Mediu (AFM).

”Sesiunea de depunere a dosarelor de acceptare a persoanelor juridice în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național (Programul Rabla Clasic) și în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus) a fost prelungită până la data de 11 octombrie 2019”, arată un comunicat al AFM.

FOTO Trei treceri de pietoni 3D au fost amenajate în București CITEȘTE ȘI FOTO Trei treceri de pietoni 3D au fost amenajate în București

Programul Rabla, de înnoire a parcului auto, se desfășoară în România din anul 2005, scrie News.ro.

Ministerul Mediului a lansat în aprilie cea de-a XV-a ediție a Programului Rabla Clasic și cea de-a a IV-a ediție a Programului Rabla Plus.

Prin Programul Rabla Clasic, au fost casate peste 550.000 de autovehicule vechi, poluante și au fost achiziționate peste 300.000 de mașini noi, care poluează mai puțin.

AFM a anunțat la începutul lunii septembrie că pentru Programul Rabla au fost acceptate 115 dosare pentru 225 autovehicule și o contestație pentru trei autovehicule. Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 64 dosare pentru 142 autovehicule dintre care 109 pur electrice și 33 electrice hibride.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
rabla clasic
rabla plus