Întârzieri în lanț pe un aeroport din New York din cauza blocajului din administrația federală americană

Întârzieri în lanț pe un aeroport din New York din cauza blocajului din administrația federală americană
scris 25 ian 2019

Numeroase zboruri au înregistrat vineri întârzieri pe aeroportul new-yorkez LaGuardia, consecință a efectivelor reduse provocate de așa-numitul "shutdown", blocarea parțială a administrației federale americane, ceea i-a făcut pe mulți, printre care și aleși democrați, să ceară intervenția lui Donald Trump, relatează AFP.

Potrivit site-ului autorității de control al aviației civile americane (FAA), întârzieri au avut loc în consecință și pe aeroporturile din Philadelphia și Newark, chiar dacă numărul lor pare limitat, arată Agerpres.

Majoritatea angajaților federali care lucrează pe aeroporturile americane nu mai sunt plătiți de 34 de zile, în lipsa unui acord între democrații din Congres și președintele Donald Trump asupra bugetului.

FOTO Primele imagini cu viitorul SUV ce va fi produs la Craiova alături de EcoSport CITEȘTE ȘI FOTO Primele imagini cu viitorul SUV ce va fi produs la Craiova alături de EcoSport

Mulți se confruntă cu dificultăți financiare și unii nu mai dispun de mijloacele pentru a-și asigura transportul la locul de muncă sau pentru a plăti pe cineva să stea cu copiii, motiv pentru care optează pentru zile de concediu medical.

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroport
trump
shutdown